top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Medlemmer på tur og YS Fordel

I lag med over hundre andre medlemmer av YS-famiien, var vi seks tollere som deltok på en godt regissert tur med informasjon om fordelene med å være YS- medlem. Og fordelene, ja dem er det mange av.tekst og foto: Nina Johansen Bullock


Arrangementet ble holdt ombord i Color Line sitt skip som seiler mellom Sandefjord og Strømstad. Vi tollerne spottet hverandre raskt før ombordstigning. Så kunne seilasen begynne.


Først bar det opp til 8.dekk, hvor vi ble mer enn godt mette etter å ha forsynt oss fra skipets bugnende buffet. Ja, gratis, og det det var jo kjekt for en toller.


Så på returen startet det faglige innholdet. I vår salong var representanter fra de som har inngått avtaler med YS som gavner oss medlemmer. "Showet" fra scena ble innledet av Anders Tangen. Felles fokus, samhold, erkjenne endringer som er kommet for å bli, tåle deg som den du er m.m. ble servert med en stor porsjon humor og selvironi. Latteren satt løst hos hele YS-familien.


Så var det alle på stands som kunne presentere sine produkter. Gjensidige, Nordea, Mitt lederunivers, Gulbrandsdal energi, Scandic hotels, Release og Esso Mastercard informerte fra scenen og på stands. De hadde også konkurranser som vi alle kunne delta på. Hadde vi "fulgt med i timen" fra scena, var det fine premier å vinne. Vi tollerne klinket til og rensket nesten bordet. Vi kom hjem med alt fra hengekøye til ny telefon. Ja, og mye annet "stash'.


Tusen takk til Heidi Briskodden og Roar Fuglseth i YS som hadde regien på denne reisen. Godt levert! Vi hadde en lærerik og strålende ettermiddag og kveld i lag med YS-familien.


Og er du ikke kjent med YS-fordels program, logg deg på https://www.norsktollerforbund.no/medlemsfordeler og les. Der er mange kroner å spare på være NT-medlem.

Med seniorforeningen på tur

Med 40 gode kolleger på tur, ja da blir det god stemning.


tekst og foto: Nina Johansen Bullock


Vi kastet loss fra Hjortnes kaia, og satte kursen mot Kiel. Turen kan oppsummeres som særdeles hyggelig og velregissert. Takk til Per Eirik som har stålkontroll på alt. Vi har nytt godt av alt hva skipet har å by på, og mimret mye om gode dager i etaten vår. Mange festlige tilbakeblikk.


Og ja, kjære leder, Finn Fredriksen, takk til deg som ivaretar og ser oss alle. - Her er alle fra det året de fyller 60 år, velkommen inn i "gjengen", så lenge du har jobbet i etaten i Oslo og omegn. Her er ingen krav til bachelor- eller mastergrad, sier lederen.


Så gode kolleger, dette er så trivelig, bli med i det gode fellesskap. Vi møtes den første torsdagen i måneden på tollbua i Oslo. Ja, og så drar vi på turer både inn- og utenlands.

Comments


bottom of page