top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeSteinar Knutsen

Nytt år nye fordeler - og nye renter...


I tråd med Norges banks siste rentejustering før jul så følger bankene etter og justerer sine renter - det medfører nye rentesatser også hos våre medlemsfordeler i Nordea og Rørosbanken.


De nye rentevilkårene i Rørosbanken, hvor billigste rente nå er 4,24 (innnenfor 50%) og unglån er til 3,99% er gjeldende allerede. Nordea har nedjustert sin varslede renteøkning og her kan du nå få lån innenfor 50% til 3,94% mens unglån er satt til 3,84%. Merk at også renten på sparekonto også øker og i Nordea sitt tilfelle er denne nå på 2,6%. De nye rentevilkårene i Nordea er gjeldende fra 15. februar 2023.Månedens Fordel(er)


Om det blir dyrere med lån så er det penger å spare på å benytte seg av Norsk Tollerforbunds medlemsfordeler. Månedenes fordel for januar er halv pris på alle kurs gjennom Mitt Lederunivers - her er det mange nettkurs og foredrag både for ledere og andre.
I tillegg har vi gjennom DFDS nå en kampanje med inntil 50% rabatt på lugarene ved København-cruise. Les mer og book din reise ved å bruke knappen nedenfor.
Rabatter på heiskort på Myrkdalen

Dere som leier NTs feriebolig på Myrkdal i Voss får nå også 15% rabatt på heiskort i alpinbakken . Gå inn på våre hjemmesider for utleie av ferieboliger for å lese om hvordan du går frem for å få rabatten. Her er det mange hundrelapper å spare for en familiedag i bakken!


Og skulle man ønske å ha med seg ferie enn der er plass til i leiligheten kan man få 20% rabatt på rom m/frokost på Myrkdalen hotel som ligger like ved.
Comments


bottom of page