top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Nordea - din nye medlemsbank!

Fra og med 1. mars ble NTs bankpartner Nordea Direct slått sammen med Nordea. Du vil ha de samme gode vilkårene som før og et enda større utvalg av produkter og tjenester på ett sted!Nå finner du medlemstilbudet på bank og boliglån i Nordea

Nordea Direct og Nordea har slåtte seg sammen og fortsetter som Nordea. Allerede i dag kan du som ennå ikke har tatt i bruk medlemsfordelene dine gå inn på nordea.no og se hva du kan spare ved å flytte lånet, og ikke minst få full oversikt over alle bankfordelene dine.- Sammenslåingen vil gi kundene tilgang til et større utvalg av produkter og tjenester på ett og samme sted, samtidig som alle NT-medlemmer fortsetter å få medlemspris på boliglånet. Dette kaller vi «Vinn, vinn» for alle parter, sier partneransvarlig i Nordea, Nina Farsund.Nordea er klare til å ta imot enda flere fornøyde medlemmer!

Vi ser frem til å tilby et større og bedre tilbud når det beste fra disse to bankene slås sammen, sier Tor Egil Nedrebø, leder for Retail og partnerskap i Nordea. Dette er et stort skritt for oss og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med forbundene der vi bla legger til rette for at alle YS-medlemmer har det beste banktilbudet tilgjengelig til enhver tid, legger Nedrebø til.Ikke tatt i bruk bankfordelene dine enda?

NT-medlemmer kan allerede nå bli kunde hos Nordea. På nordea.no finner du alle dine bankfordeler, og du kan være trygg på at du som NT-medlem får et av Norges beste banktilbud som omfatter blant annet lav boliglånsrente, tilgang til alle Nordeas spare- og investeringsprodukter og gode digitale betalingsløsninger som Apple-pay og Google-pay.

Les mer om medlemsfordelene på nordea.noEr du allerede kunde I Nordea Direct?

Inntill videre bruker du Nordea Direct som du pleier og du vil få god informasjon fra banken underveis. Er du kunde i både Nordea Direct og Nordea vil du etter hvert få alt samlet i Nordea.


Mer om alle NTs medlemsfordeler finner du her:


Comments


bottom of page