top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Norges beste tilbud på tannhelseforsikringFor bare 118 kroner per måned kan du som YS-medlem forsikre tennene dine for inntil 30 000 kroner per år – Med Tannhelseforsikring ExtraHans-Erik Skjæggerud, YS-leder, om nyheten YS Tannhelseforsikring Extra


«Vi er glade for å kunne tilby en forbedret medlemsfordel innenfor tannhelse, nemlig YS Tannhelseforsikring Extra!»

Dette er en viktig forsikring, spesielt fordi vi i Norge fortsatt mangler velferdsordninger på dette feltet for de av oss over 18 år. Og de fleste vet at store tann-behandlingsbehov kan melde seg på kort varsel. YS Tannhelseforsikring Extra gir en svært god sikkerhet mot slike utgifter og vi i YS-ledelsen anbefaler deg å benytte deg av det flotte tilbudet som kommer i mai.
En av styrkene ved YS Tannhelseforsikring Extra er kravet til at vi som forsikrings-takere må bruke tannleger som er medlemmer av Den norske tannlegeforening. De fleste tannleger er det, og det gir oss en sikkerhet for at tannlegen oppfyller kravene til obligatorisk etterutdanning, og at de utfører behandlingene etter aksepterte standarder for tannlegepraksis.
I tillegg til at dette er en svært god nyhet for alle medlemmene våre, representerer YS Tannhelseforsikring Extra et forsterket verveargument. Vi i YS er først ute med denne nyheten, og vi håper at du og dine voksne familiemedlemmer benytter muligheten til å sikre dere landets beste tannhelseforsikring!Tannhelseforsikring Extra for kun kr 118,- pr mnd.

I denne avtalen får du:

- Dekket inntil kr 30.000,- i årlig behandling.

- Kreftdekning kr 30.000,- ved primærkreft i munnhulen.

- Alder 18 – 70 år.

- Egenandel kr 750,-

- Garantert 10 virkedagers skadebehandlingstid*.

- Garantert skadeutbetaling innen 5 virkedager.

- Eget skadeteam.

- Ingen karenstid.

- Årlig kontroll 18 mnd.

- Ingen prisøkning i avtaleperioden, kun KPI.

- Avtalegiro


* Gjelder ved fullstendig dokumentasjonTannhelseforsikringen dekker:

- Fyllinger

- Kroner

- Broer

- Implantater

- Akuttbehandling i Norden

- Hull/Karies

- Skader/Fraktur

- Syreangrep

- Traume/Ulykke

- RotfyllingHvorfor kjøpe Tannhelseforsikring Extra?


Vi forsikrer alt, bortsett fra tennene våre.

Norsk Tannhelseforsikring dekker tannlegeutgiftene dine. Du kan beholde din faste tannlege, eller du kan velge å bytte til en ny tannlege etter eget ønske. Vi krever kun at tannlegen din er medlem av Den norske tannlegeforening. Det eneste vilkåret du må oppfylle for å kunne benytte deg av forsikringen er at du har vært til rutineundersøkelse hos tannlegen i løpet av de siste 18 månedene*.


En tannhelseforsikring gir deg mange fordeler: Du får råd til å gå til tannlegen og du tar vare på tennene dine, samtidig som du reduserer risikoen for en rekke alvorlig sykdommer. Det er mye god helse i en frisk munn!


*Pågående og/eller utestående behandlingsbehov, på kjøpstidspunktet, dekkes ikke


Mer informasjon finner du også på www.norsktollerforbund.no/norsk-tannhelseforsikring

Comments


bottom of page