top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

NT med nye fordeler i april

Månedens fordel i april er Thon Hoteller. I tillegg kan du få med deg forestillingen "Ladies Night" flere steder rundt om i landet til rabatterte priser.


Konkurranse med Thon Hoteller

15 vinnere trekkes ut blant de som sender inn svar på konkurransen - det eneste du trenger å gjøre er å sende inn tre ting som er viktig for deg når du skal planlegge din Norgesferie. Frist for å delta er 30. april og premien er et gratis opphold for to på et valgfritt Thon Hotell.Bli med på humorgalla!

Som NT-medlem er du hjertelig velkommen til en stjernespekket humoraften hvor du får oppleve noen av Norges beste komikere sammen på scenen. Du kan velge mellom Lillehammer, Bergen, Kristiansand, Stavanger eller Oslo. Vær tidlig ute før det blir utsolgt!


Som medlem hos NT sparer du hele 20% på billettene! Ordinærpris 595 -, NT-pris 495-,
Anne-Kat Hærland, Lisa Tønne, Rigmor Galtung, Therese Alvseike, Pernille Haaland, Marie Risan, Henrik Thodesen, Mathias Luppichini, Ole Fotland, Karsten Blomvik og Veronica Simone Fjeld. (Se hver enkelt arrangement under for hvem som er med i din by og bestill billetter ved å bruke lenkene under.)Så ta med deg dine kollegaer, venner, din mann og gjerne mor og far. Ladies Night, det beste av det beste fra humor Norge. ONE NIGHT ONLY.


OG på scenen gjennom hele kvelden, DJ Margaret Berger!!

コメント


bottom of page