top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Bruk medlemsfordelene i sommer

Ferietid er ekstra dyrt for mange - da kan det være verdt å ta en sjekk om NTs medlemsfordeler kan hjelpe deg med å strekke feriebudsjettet litt lenger.


Hotellavtalene

I juli er månedens fordel 20% på alle Thon-hoteller. Scandic-kjeden og Strawberry (tidl. Choice) har samme tilbud på utvalgte hoteller gjennom hele sommeren.


Trykk på bildene for å komme til tilbudene.


Dekker ikke disse hotellene dine behov så sjekk også ut SEMBO som gir rabatter over hele verden.

Husk at du også har NTs avtale på Vestlia Resort på Geilo og NTs ferieboliger (det er en hel uke ledig juli, samt en helg og noen ukedager i august!).Nye fordel i Juli


Mange skal på sjøen i sommer og da er Redningskøyta en god venn å ha. YS og NT har inngått en ny avtale med Redningsselskapet hvor det gis rabatt på medlemskapet, halv pris på båtførerkurs og 15% på alt i nettbutikken. Trykk på bildet for å komme til rabattsiden.Flere fordeler:

Andre ferierelaterte tilbud vil du også kunne finne blant medlemsfordelene. Enten det er turutstyr gjennom nettbutikken Milrab, leiebil med fast 25% rabatt fra Avis og drivstoffrabatt fra Esso, eller fergeturer til Danmark (også til Danmark) eller Tyskland.


Finner du noe som passer deg her kan ferien blir langt hyggeligere for lommeboka!


Du finner alle medlemsfordelene du har gjennom NT (og YS) på våre nettsider her:
GOD SOMMER!

Comments


bottom of page