top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Mye nytt om medlemsfordeler i NT

YS har nylig fornyet avtalene med både Nordea og Gjensidige, det er ny strømavtale å benytte seg av gjennom Klarkraft og flere muligheter for rabatter gjennom Fordelsnett.no


YS-leder Hans-Erik Skjæggerud (t-v) inngår ny avtale med Gjensidiges konsernsjef Geir Holmgren.


Gjensidige: Fornyet tillit - Forsterket vekst

- Vi har vært kunde av Gjensidige Forsikring svært lenge, og runder snart et 50 års langt samarbeid. Det sier noe om hvor fornøyd både YS og medlemmene våre har vært og fortsatt er med tilbudet fra Gjensidige, forteller YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.

- Kundetilfredsheten i Gjensidige er høy, og bidrar til at YS har blant Norges mest fornøyde medlemmer. Svært mange benytter seg av de gode forsikringsfordelene gjennom Gjensidige, opplyser Skjæggerud.

Også Gjensidige verdsetter det gode samarbeidet med YS:

- Vi er veldig fornøyde med å ha landet en ny avtale, etter en omfattende prosess, sier Gjensidiges konsernsjef Geir Holmgren.


Blant nyhetene er

  • Gratis registrering i  NAF Sykkelregister 

Ved å registrere sykkelen din reduseres sannsynligheten for sykkeltyveri, og det øker sjansen for å få sykkelen din tilbake dersom den blir stjålet. Har du YS Innbo får du gratis tilgang for alle syklene i husstanden. Her kan du registrere sykkelen din

  • Nå får du også hjelp til å bli kvitt sølvkre

Å få skadedyr inn i boligen din kan være frustrerende. Selv om verken skjeggkre eller sølvkre gjør stor skade på tingene dine, er de ubehagelige å ha i hus. Gjensidige dekker bekjempelse av veggedyr, skjeggkre, sølvkre og kakerlakker med inntil 150 000 kroner. Sjekk hva YS Innbo dekker

  • Punkteringsdekning i bilforsikringen

Hvis du gjennomfører en årlig dekksjekk på bilen din, får du dekket punkteringsskader uten bonustap – til en lavere egenandel. Du kan velge å legge til dette kostnadsfritt på bilforsikringen din, når du kjøper Kasko eller Pluss. Har du bilforsikring i Gjensidige? Ta kontakt med Gjensidige hvis du ønsker denne tjenesten inkludert. Les mer om punkteringsskader uten bonustap

  • Uhellsdekning for knust mobilskjerm på reise

Hvis skjermen blir knust på reise, får du dekket bytte eller reparasjon gjennom Gjensidiges reiseforsikring. Hvis mobiltelefonen blir stjålet, får du en tilsvarende mobiltelefon som den du hadde. Egenandelen er 1000 kroner. Sjekk medlemspris på reiseforsikring


Her kan du laste ned årets forsikringsbrosjyre:

Gjensidge2024
.pdf
Last ned PDF • 342KB

Norges mest fornøyde forsikringskunder

- For YS og våre medlemmer er dette en svært god avtale. YS-medlemmene vil hele tiden ha tilgang til de beste forsikringsordningene. Det gir trygghet i hverdagen. Avtalen med Gjensidige er en av mange fordeler ved å være medlem i et YS-forbund, sier YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.

Det kommer flere og bedre betingelser for alle medlemmer, og spesielt for unge når det gjelder bil- og reiseforsikring. Mer informasjon kommer i løpet av kort tid!YS-leder Hans-Erik Skjæggerud sammen med Randi Marjamaa (leder av privatmarkedet i Nordea).

Nordea: YS har den beste bankavtalen

Avtalen mellom YS og Nordea kommer best ut når det gjelder snittrenta på boliglån. Det viser en undersøkelse gjort av forbrukertjenesten Renteradar.

Renteradar har sammenlignet snittrentene på boliglån for 2023 for de største fagforeningene i Norge. YS er den arbeidstakerorganisasjonen som har lavest rente, sammen med Unio og Econa. De som har dårligst avtale er LO og Norsk Sykepleierforbund.


- Dette er enn kjempenyhet for oss i YS og medlemmene våre, og viser at vi har greid det som er vårt mål, nemlig å gi YS-medlemmene den beste renta. Det er ikke minst viktig i en tid da rentene øker og mange sliter, sier YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.


Alle arbeidstakerorganisasjonene har avtaler med ulike banker. I Renteradars undersøkelse er snittrentene basert på ukentlige listepriser fra Finansportalen. Dette er de rentene bankene selv rapporterer inn. Prinsippet i disse avtalene er ganske enkel. Jo flere mennesker som forhandler sammen, jo større blir rabattene hos bankene.


- Det er viktig for YS å tilby våre 240 tusen medlemmer best mulig betingelser. For å få til det har vi hatt en god dialog med ledelsen i Nordea hele veien, forteller Skjæggerud.


- I fjor spurte vi andre banker om de kunne konkurrere med Nordeas tilbud. Det kunne de ikke. Ingen var i stand til å gi YS-medlemmene bedre betingelser. Dermed gjorde vi en ny avtale med Nordea ut 2026, opplyser YS-lederen.- YS-medlemmene skal ha de beste bankbetingelsene over tid. Avtalen YS og Nordea ble enige om før jul er om mulig enda bedre enn før, sier Skjæggerud.


Han mener nøkkelen til suksessen med Nordea handler om gode relasjoner over lang tid. YS kjenner Nordea og deres medarbeidere, og Nordea kjenner YS og våre medlemmer.


- Vi merker at det er i tider som nå det er viktig å ha en solid samarbeidspartner. En samarabeidspartner som vet hva YS-medlemmene er opptatt av, kjenner markedet og gir god service, sier Randi Marjamaa, leder av privatmarkedet i Nordea.


- Mange YS-medlemmer er allerede kunder hos oss, men vi er klare til å ta imot enda flere, erklærer hun.


- Undersøkelsen fra Renteradar viser at det lønner seg mest å være YS-medlem. Og det er ikke bare lavere rente du får med YS. Gjennom vårt fordelsprogram YS Fordel har vi også gode avtaler på forsikringer, drivstoff, reiser og mye annet. Vår strømavtale er også en av markedets beste, sier Skjæggerud.Klarkraft: Rangert som nr 1 av alle strømleverandører


- Vi er stolte og glade for å kunne ønske dere velkommen i Klarkraft familien. Verdiene til YS er noe som appellerer til oss, med inkluderende, rettferdig og nyskapende som viktige pilarer. Dette er også svært viktig for oss i Klarkraft, med transparens og integritet i sentrum, da vi kjemper strømforbrukernes sak i et uoversiktlig strømmarked, akkurat som YS kjemper for arbeidstakernes rettigheter i næringslivet. Vi har derfor gleden av å tilby alle YS-medlemmer en ekstra bra pris på vårt allerede billige spotprisprodukt. Det vi tilbyr er en standard spotprisavtale, med et meget lavt påslag på 1 øre per kWh, og kun 26,- i fast månedsbeløp (vanlig lave pris er 1,9 øre per kWh og 35,- i fast månedsbeløp). Det utgjør 47% i rabatt på påslaget, og 25% i rabatt på månedsbeløpet. Og det på en allerede lav pris, sier Haakon Dyrnes, Daglig leder i Klarkraft AS


- Om du ikke kjenner til oss fra før, kan du gå inn på bytt.no og lese hva andre kunder sier om oss. Bytt.no er Norges største nettsted for kundeomtaler, og der er Klarkraft rangert som nr. 1 av 88 strømselskaper. Vi tør derfor si at vi står for det vi sier, og leverer på våre lovnader. Du kan kikke deg litt rundt på sidene for å bli kjent med oss, men for å bestille YS avtalen må du klikke på lenken under teksten her , eller du kan kontakte vår kundeservice, som du alltid kan prate med om det er noe du lurer på, forklarer Dyrnes- Vi har et mål om at det skal være enkelt å være kunde hos Klarkraft. Fra det å bli kunde, til faktura og det å følge strømpris og strømforbruk i appen vår. Den har for øvrig våre kunder scoret til 4,5 av 5 stjerner i Appstore, så det kan jo være betryggende å vite. Du kan prøve oss og se om vi passer sammen, og skulle du være misfornøyd, er det bare å bytte igjen. Vi har aldri noen bindingstid på våre avtaler. Og du har alltid 14-dagers angrerett om du skulle få kalde føtter.

Da håper jeg vi ses, og velkommen til oss i Klarkraft familien, hilser Haakon Dyrnes.Fordelsnett.no: Rabatter når du handler og pusser opp


Gjennom Norsk Tollerforbund har du tilgang til rabattordningen Fordelsnett.no. Her kan du søke opp anerkjente leverandører og håndverkere i ditt distrikt - og få rabatter med på kjøpet. Hittil i år er et to nye leverandører som er tilgjengelige:

Med Førland rør får du inntil 15% rabatt på alle tjenester innen rørleggerfaget

Hos Elektro-partner AS får du inntil 15% rabatt på elektrikertjenester.
NORDEA: Få et forsprang på boligmarkedet

Vi minner også om seminaret om hvordan unge kan få et forsprang på boligmarkedet. Det avholdes 17. januar klokken 1630.Comments


bottom of page