top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Seniorforeningen i farta

Når tollerseniorene drar på tur, er programmet tettpakket. Samhold, fellesskap, latter, skravling, mimring er beskrivende for reisen vi var på nå i september.

Flott servering under overfarten til Kiel. Artikkelforfatter Nina Johansen Bullock nærmest kamera.

tekst og foto: Nina Johansen Bullock


Den årlige turen til Kiel med Color Line kan skrives inn i vår beretning som særdeles vellykket. Reiseleder Per Eirik hadde full oversikt over alt og alle 33 seniorene som deltok.


Programmet var godt spikret. Per Eirik ble klappet inn som reiseleder for neste tur også. Værgudene var med oss, mat og drikke ombord smakte fortreffelig, showet ombord gnistret, taxfree'n lokket med snille priser, pianobaren akter leverte musikk for et voksent publikum, casinoen snurret roulettehjulet. Ja, valgene var mange, så ingen trengte å kjede seg.


Vi fikk en kort stund i land i Kiel. Der søkte flere ly i skyggen i Biergarten. Kort oppsummert, en vellykket tur (igjen).


Vil du være med, så heng på! Har du passert 60, har lyst til å bli en del av dette fellesskapet, kontakt styret i Tollernes Seniorforening (tollernes.seniorforening@gmail.com) eller undertegnede som kan videreformidle til styret. Vi er en god mix med medlemmer. Noen har en bachelor- eller mastergrad, andre har Tollskolen, noen er kontorfaglige, og alle har en rik erfaring fra etaten innenfor ulike arbeidsområder. Sammen er vi noen gode historiefortellere som tar godt vare på hverandre.


Комментарии


bottom of page