top of page
Photo Studio Lights

Nyheter fra NT

  • Forfatterens bildeNT Nett

Ekstra fordeler i desember

Desembermåned byr på mange utgifter for de fleste, men med NTs medlemsfordeler kan du spare penger. Nå har vi tre ekstra gode tilbud i desember.

Skal du besøke familien i julen, eller har behov for bil til andre turer. I hele desember får du som vanlig 25% rabatt på leiebil gjennom Avis, men du får også med ekstra sjåfør gratis. Husk også å bruke Trumf-rabatten når du går inn på nettsiden så blir det enda mer å spare!Gjensidige har spesielt gode medlemspriser på personforsikringer og du bør sjekke ut hva de kan tilby lenger ned i denne artikkelen.


En ulykkesforsikring gjør livet etter en ulykke lettere å håndtere økonomisk. Som NT-medlem kan du kjøpe YS Familieulykke til en fast medlemspris fra 104 kroner per måned.


Ulykkesforsikringen dekker:

  • en skattefri engangsutbetaling hvis du får en varig nedsatt funksjonsevne etter en ulykke

  • behandlingsutgifter innen gitte summer
Det kan være lurt å kjøpe uføreforsikring mens du er ung

Uføreforsikring er noe alle bør vurdere. Hvis du mister en del av inntekten din, kan det bli vanskelig å dekke utgiftene. Uføreforsikring er billig å kjøpe mens man er ung og frisk, og som NT-medlem får du medlemspris på YS Uførekapital med forskudd.


Forsikringen gir månedlige utbetalinger hvis du blir arbeidsufør, og en engangsutbetaling hvis du blir varig arbeidsufør. Du kan for eksempel bruke utbetalingene til å:

  • kjøpe bolig og betale ned på boliglån

  • opprettholde levestandardenEr man tidlig ute er det også penger å spare om man har planer om Danmarksferie mellom 1. april og 30. september neste år - da er det gratis bil og 10% rabatt på alle lugartyper med DFDS.


Kampanjeperiode: 7/12 2023 – 7/4 2024

Reiseperiode: 1. april – 30. september 2024. Noen unntak gjelder.Husk at du ALLTID har fordeler som medlem

Alle dine medlemsfordeler gjelder selvsagt også som vanlig, så bruk litt tid i desember til å gå igjennom alt du kan benytte deg av på våre nettsider.HUSK at på mange av nettsidene kan du logge inn som TRUMF-medlem - da er det enda flere prosenter å spare!!!


Comments


bottom of page